Voor ouders

Omdat wij al jaren werken in een kleine regio met een vaste groep gastouders waar wij regelmatig bezoekjes aan brengen, kunnen wij een goede inschatting maken van een geschikte gastouder voor jou en je kind. 

Kind speelt met water
WERKWIJZE

Stap voor stap

Uiteraard maak je van tevoren kennis met degene die je gastouder zou kunnen worden.

Als het van beide kanten klikt, maken jullie samen afspraken. Die leggen we contractueel vast tijdens een gesprek met jou en je gastouder. De opvang kan dan van start gaan.

Maar ook daarna blijven we je ondersteunen. En mocht je gastouder wegens ziekte of vakantie niet beschikbaar zijn, dan kunnen we samen zoeken naar een passende vervanging. 

Kind speelt in de zand
WAAROM SAAM?

Samen voor de beste gastouderopvang!

Erkende gastouders

Wij werken uitsluitend samen met gastouders die in het Landelijk Register Kinderopvang geregistreerd staan. Daardoor behoud jij je recht op kinderopvangtoeslag.

Pedagogisch beleid en kwaliteit

Onze gastouders werken volgens ons pedagogisch beleid en krijgen daarvoor ondersteuning van ons team. De locatie is gescreend op veiligheid en gezondheid. Onderwerpen die wij ook overleggen met onze oudercommissie. Zo bewaken wij de kwaliteit.

SAAM betekent SAMEN

Veilig opgroeien bij je gastouder, een vast gezicht voor je kind. Essentieel voor een veilige hechting en ontwikkeling. Daarvoor overleg je veel met je gastouder. Wij bieden jullie de ondersteuning waar nodig.

REKENTOOL

Wat kost gastouderopvang?

Benieuwd naar de kosten van gastouderopvang? Wat je wilt weten is wat je zélf betaalt voor de opvang. Je netto kosten dus. Bereken je hier eigen bijdrage met onze handige rekentool.