Oudercommissie SAAM

Ouders zijn belangrijk voor ons, wij horen graag hun mening. Als lid van de oudercommissie ben je meer betrokken bij de opvang door gastouders van SAAM.
De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders en heeft adviesrecht op onderwerpen die de opvang betreffen. Deze onderwerpen staan beschreven in de Wet kinderopvang. Denk hierbij aan de kwaliteit van de opvang, het beleid ten aanzien van veiligheid en gezondheid, tarieven en het pedagogisch beleid. Daarnaast zijn de leden van de oudercommissie een aanspreekpunt voor ouders.
Enkele keren per jaar komen de leden bij elkaar om samen met de houder dergelijke onderwerpen te bespreken. De verantwoordelijkheden van de oudercommissie zijn vastgelegd in het Reglement Oudercommissie GOB.

Onze oudercommissie – van links naar rechts: Patricia van Helden, Maartje Grevers, Maartje van Oijen en Irene van Weert

LID WORDEN

Interesse in de werkzaamheden van de oudercommissie of lid worden?

De oudercommissie is altijd op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde leden! Vind je het leuk om mee te praten en te denken over het beleid van en ontwikkelingen bij SAAM gastouderbureau? Of wil je graag een vergadering bijwonen? Klik op onderstaande button om contact op te nemen met de oudercommissie.